Založ si blog

A je to tu. . .

Neviem koľko bolo tých, čo verili, že všetci odídenci od Fica k Pellegrinímu sú tam z presvedčenia. Nie som politológ, ale nikdy som tomu neuveril, že je to tak. Predsa len ťažko sa dá uveriť že niektorí, ktorí mu vďačia za kariéru to urobili z presvedčenia, napríklad takí Tomáš. a. Iní. Ak si predstavíme, že počas vyšetrovania rôznych korupčných káuz, sa nenašiel takmer jediný úrad alebo inštitúcia, kde by nebol niekto  kto je zapletení do siete verejne zvanej ako mafia. Od ministrov, vládnych úradníkov cez nominantov strany v iných inštitúciách, políciu, súdy, prokuratúru, advokátov, políciu atď. Teda všade mali svoje zastúpenie. Ťažko sa mi verilo, že v partii odídencov nebude takí, ktorí pracuje pre materskú stranu.

Prišli voľby a výsledky sú také, že sa budú „verní“ rodnej strane odhaľovať postupne sami. A je to tu prvé mená ministrova sa už objavili.. Túžia po návrate a vládnych funkciách. Začína sa rozklad HLASU. Spomeňme si na aféru s kupovaním poslancov., ktorí boli kúpení a prešli na opačnú stranu. Takáto situácia môže nastať aj teraz. Pellegrini by si mal dať  veľký pozor.   Ľudia by konečne poznávajú kto je kto..

Nuž a čo bude ďalej? Myslím, že Pellegrini bude „povýšený“ ( či uprataný) za prezidenta a dôjde k k fúzii Smeru a Hlasu na pôvodný Smer. Podľa Matoviča už rozdelenie Smeru bola špekulácia zameraná na voľby. Čo ak má pravdu. Fico je boľševik a to je tvrdá nátura.

Nemám koho voliť. . .

21.03.2024

Zdá sa to byť čudné, ale ja naozaj nemám koho voliť. Nestalo sa mi to ani v jednej doterajšej prezidentskej voľbe doteraz. Stále som našiel niekoho, kto spĺňal moje predstavy tak aby bol prijateľný. Momentálne to tak nie je. Bolo nás jedenásť, už je nás len desať, už len deväť, už…, možno to bude pokračovať. Časť prihlásených kandidátov si urobilo [...]

Politické biro zvané koaličná rada valcuje

13.03.2024

v záujme triedneho boja v duch boľševizácie Slovenska bola na stôl predložená téma „demokratizácie“ RTVS Preložené do slovenčiny ovládnutie RTVS. RTVS sa „nehorázne“ správa ku koalícii a dovolí si o nej hovoriť pravdu a tak ju treba „zmravniť“ K tomu bola postavená nová ministerka kultúry, ktorá má skúsenosti z akejsi TV, ktorá šíri správy, [...]

Ako sme (ne)zrušili vedúcu úlohu strany

28.02.2024

Už asi nie veľa ľudí pamätá na slovné spojenie „vedúca úloha strany“ určite aj na jeho význam. Pr pripomenutie treba povedať, že to bolo v Ústave ČSSR zakotvené od 11, júla 1960 v článku 4. Trvala až do 29. novembra 1989 keď bol na schôdzi Federálneho zhromaždenia článok 4 o vedúcej úlohe komunistickej strany v štáte a spoločnosti zrušený. Naozaj [...]

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?