Založ si blog

13. dôchodky – kamufláž Smeru s. r. o.

Opozícia, vlastne iba Smer 1 a Smer 2 neustále vykrikuje, že súčasná koalícia okradla dôchodcov, lebo im nechce dať 13. dôchodok tak, ako to schválila akoby v „predĺžení futbalového zápasu“, vtedajšia koalícia.  Najviac o tom hovorí R. Fico, ktorý sa na tlačovke priznal, „že keby sme neurobili posledný týždeň 13.dôchodky, tak SMER má vo voľbách 1213%Na tejto tlačovej konferencii som zvažoval každé jedno slovo…“ Priznal sa verejne, že týmto podvodným spôsobom chcel dostať pre svoju záchranu hlasy od dôchodcov. Ako inač, za štátne peniaze… Mal by sa ešte priznať, že ďalšie štátne prostriedky využíval na predvolebnú agitáciu pre svoju boľševickú stranu akciou „ výjazdové zasadnutia vlády.“ Nepomohli takmer nikomu, ale asi vďaka tomu že nepomohli, chvalabohu neoslovili ani voliča. Náklady na tie výjazdové zasadnutia by Smer s.r.o. mal štátu uhradiť. Populizmus ako jedna z pracovných metód r. Fica ako vyšitý a vtedajší podpredseda NR SR Martin Glváč tento krok obhajoval tým, že predkladanie opozičných návrhov je politický populizmus. Asi mu to poradila Žužová pri tých milostných tokaniach. Opozičné návrhy boli teda populizmus, ale Ficove návrhy populizmom neboli. Boli to iba boľševické pokusy o záchranu smeráckej s.r.o. a tým aj jeho ľudí, ktorý by mohli ďalej dojiť zo štátneho. Nezaujímala ich skutočnosť, že suma na 13. dôchodky nebola pojatá do štátneho rozpočtu. Vraj financovanie 13.dôchodkov zvládnu „s prstom v nose.”  A nemá chrbtovú kosť ten boľševik, keď snahu o potupu ministra Krajňaka povie bez hanby –„ my sme schválili dôchodcom 462 eur, ktoré reálne boli pripravené, rozpočtované“. Fuj, odporný klamár. Neboli !!!

Ešte poznámka. Ani Smer 2 nezaostáva. Vyniká najmä Ficov čip v Pellegriniho Smere2, Erik Tomáš. Pupočnou šnúrou zrastený s R. Ficom ako papagáj rozvíja Ficove úvahy na túto tému z jeho tlačoviek. Chcel by presvedčiť, že on nie je Ficovym vyslancom do Smeru 2. Mňa nepresvedčí. On nemá krvnú skupinu Pellegrini, ale Fico a to sa nedá zmeniť.  

Aj Smeráci 2 boli pri kamufláži zvanej 13. dôchodky a podieľali sa na oklamaní dôchodcov, len aby si zachránili svoje valovy a teraz znova chcú získať dôchodcov. Na cene im nezáleží, Potrebujú hlasy. Dôchodcovia nedajme sa týmto boľševikom nachytať. Oni nám nechcú pomáhať. Oni potrebujú iba naše hlasy. Pomáhajú iba ľuďom typu Kočner, Jankovská a ďalším nazývaným „náš človek“. My do tej skupiny nepatríme.

Nemám koho voliť. . .

21.03.2024

Zdá sa to byť čudné, ale ja naozaj nemám koho voliť. Nestalo sa mi to ani v jednej doterajšej prezidentskej voľbe doteraz. Stále som našiel niekoho, kto spĺňal moje predstavy tak aby bol prijateľný. Momentálne to tak nie je. Bolo nás jedenásť, už je nás len desať, už len deväť, už…, možno to bude pokračovať. Časť prihlásených kandidátov si urobilo [...]

Politické biro zvané koaličná rada valcuje

13.03.2024

v záujme triedneho boja v duch boľševizácie Slovenska bola na stôl predložená téma „demokratizácie“ RTVS Preložené do slovenčiny ovládnutie RTVS. RTVS sa „nehorázne“ správa ku koalícii a dovolí si o nej hovoriť pravdu a tak ju treba „zmravniť“ K tomu bola postavená nová ministerka kultúry, ktorá má skúsenosti z akejsi TV, ktorá šíri správy, [...]

Ako sme (ne)zrušili vedúcu úlohu strany

28.02.2024

Už asi nie veľa ľudí pamätá na slovné spojenie „vedúca úloha strany“ určite aj na jeho význam. Pr pripomenutie treba povedať, že to bolo v Ústave ČSSR zakotvené od 11, júla 1960 v článku 4. Trvala až do 29. novembra 1989 keď bol na schôdzi Federálneho zhromaždenia článok 4 o vedúcej úlohe komunistickej strany v štáte a spoločnosti zrušený. Naozaj [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.