Pán Matovič mal asi pravdu

10. júna 2020, albijura, Nezaradené

Nemyslím na situáciu teraz, keď robí pán premiér Matovič hovorcu krízovému štábu a často tam takmer prekáža tomu množstvu ľudí, ale na jeho zistenia  z minula.

Kedysi vystúpil so zistením, že Róbert Fico má kdesi účet a na ňom státisíce. Vyvolalo to vtedy veľký rozruch. Fico sa bránil a dokonca aj pani manželku priviedol, aby dokázal, že on nikde nemá tajné účty a žije vlastne iba z poctivo zarobených. Ako mnohé tzv.  „búrky v pohári“ aj táto tak ako vznikla, zmizla kdesi. Vlastne ako všetky za jeho vlády. „Skutok sa nestal“.

No občas sa objavujú  správy, v ktorých sa hovorí o tom, z čoho pán Fico žije, ak musí platiť taký vysoký nájom, že naň minie takmer celý plat. Aj teraz sa objavujú dohady o tom, odkiaľ berie peniaze na pomerne navonok luxusný život, ktorý momentálne vedie. Vraj kamaráti hradia . Možno aj, ak majú za čo.

Myslím, že všetkých z pochybnosti o príjmoch pána Fica vyviedol bývalý minister financií Počiatek vo videu v kancelárii Generálneho prokurátora Trnku, keď tejto osobe a po zverejnení videa celému Slovensku oznámil, že Slota si ulial tuším miliardu a Ficovi nedal polovicu. A je to ! Fico teda dostával polovicu z rôznych  „transakcii“ a Slota to porušil. Kto iný o tom môže vedieť viac ako minister financií.  Aj on vraj bol účastníkom jednej „akcie“ za ktorú dostal iba žltú kartu. Možno sa od červenej vykúpil. Taxa mohla byť polovica.

Takže ak tých „polovičných“ udalosti bolo veľa odmeny mohli byť mastné a Matovičové zistenie o Ficovm bohatstve by mohlo byť pravdivé. Možno o tom vie viac aj Kočner, ale ten ešte mlčí…