Založ si blog

Pán Matovič mal asi pravdu

Nemyslím na situáciu teraz, keď robí pán premiér Matovič hovorcu krízovému štábu a často tam takmer prekáža tomu množstvu ľudí, ale na jeho zistenia  z minula.

Kedysi vystúpil so zistením, že Róbert Fico má kdesi účet a na ňom státisíce. Vyvolalo to vtedy veľký rozruch. Fico sa bránil a dokonca aj pani manželku priviedol, aby dokázal, že on nikde nemá tajné účty a žije vlastne iba z poctivo zarobených. Ako mnohé tzv.  „búrky v pohári“ aj táto tak ako vznikla, zmizla kdesi. Vlastne ako všetky za jeho vlády. „Skutok sa nestal“.

No občas sa objavujú  správy, v ktorých sa hovorí o tom, z čoho pán Fico žije, ak musí platiť taký vysoký nájom, že naň minie takmer celý plat. Aj teraz sa objavujú dohady o tom, odkiaľ berie peniaze na pomerne navonok luxusný život, ktorý momentálne vedie. Vraj kamaráti hradia . Možno aj, ak majú za čo.

Myslím, že všetkých z pochybnosti o príjmoch pána Fica vyviedol bývalý minister financií Počiatek vo videu v kancelárii Generálneho prokurátora Trnku, keď tejto osobe a po zverejnení videa celému Slovensku oznámil, že Slota si ulial tuším miliardu a Ficovi nedal polovicu. A je to ! Fico teda dostával polovicu z rôznych  „transakcii“ a Slota to porušil. Kto iný o tom môže vedieť viac ako minister financií.  Aj on vraj bol účastníkom jednej „akcie“ za ktorú dostal iba žltú kartu. Možno sa od červenej vykúpil. Taxa mohla byť polovica.

Takže ak tých „polovičných“ udalosti bolo veľa odmeny mohli byť mastné a Matovičové zistenie o Ficovm bohatstve by mohlo byť pravdivé. Možno o tom vie viac aj Kočner, ale ten ešte mlčí…

Nemám koho voliť. . .

21.03.2024

Zdá sa to byť čudné, ale ja naozaj nemám koho voliť. Nestalo sa mi to ani v jednej doterajšej prezidentskej voľbe doteraz. Stále som našiel niekoho, kto spĺňal moje predstavy tak aby bol prijateľný. Momentálne to tak nie je. Bolo nás jedenásť, už je nás len desať, už len deväť, už…, možno to bude pokračovať. Časť prihlásených kandidátov si urobilo [...]

Politické biro zvané koaličná rada valcuje

13.03.2024

v záujme triedneho boja v duch boľševizácie Slovenska bola na stôl predložená téma „demokratizácie“ RTVS Preložené do slovenčiny ovládnutie RTVS. RTVS sa „nehorázne“ správa ku koalícii a dovolí si o nej hovoriť pravdu a tak ju treba „zmravniť“ K tomu bola postavená nová ministerka kultúry, ktorá má skúsenosti z akejsi TV, ktorá šíri správy, [...]

Ako sme (ne)zrušili vedúcu úlohu strany

28.02.2024

Už asi nie veľa ľudí pamätá na slovné spojenie „vedúca úloha strany“ určite aj na jeho význam. Pr pripomenutie treba povedať, že to bolo v Ústave ČSSR zakotvené od 11, júla 1960 v článku 4. Trvala až do 29. novembra 1989 keď bol na schôdzi Federálneho zhromaždenia článok 4 o vedúcej úlohe komunistickej strany v štáte a spoločnosti zrušený. Naozaj [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.